Over mij

Grafisch ontwerper

Videograaf

Responsive developer

Praatjesmaker

Frederick

Dat is mijn naam.

Ik ben Frederick Ralph Lourens. Ik ben jong en ben in mijn vrije tijd graag bezig met het maken van mooie dingen op de computer, maar ik ben daarnaast ook geïnteresseerd in het maken van video's.
Hieronder vertel ik wat over mijzelf, mocht je dat interesseren.

Ik ben iemand die het altijd net even anders wil doen dan de gemiddelde persoon, in alles eigenlijk.

Van jongs af aan had ik al iets met media, computers en hield ik van praten. Ik ben er ook altijd al mee bezig geweest, maar meestal stond er niets tegenover en deed ik het omdat ik het leuk vind en er van kan leren.

Op mijn tiende zat ik in de finale van de eerste presentatiewedstrijd van het NOS Jeugdjournaal. Helaas niet gewonnen maar hierdoor ben ik wel terecht gekomen bij een jongeren televisiezender door het hele land en ook daar heb ik een hoop nieuwe dingen geleerd. Praten is dus wel echt mijn ding, maar ik vond zelf dingen maken op de computer, zoals websites, ook heel leuk.

Vanaf mijn elfde/twaalfde ben ik mijzelf dus steeds meer gaan ontwikkelen op het gebied van website’s en ook nu ben ik mij en mijn ontwerpkunsten aan het verbeteren.

Omdat ik nu steeds meer serieuzere klussen kreeg, wat ik fantastisch vind, heb ik besloten om een bedrijfje te beginnen. Een bedrijfje waarin ik mijzelf verkoop.

Ik doe van alles en ik wil het liefst zo min mogelijk afhankelijk zijn van iemand anders, het liefst zou ik alles kunnen, maar dat kan natuurlijk niet. Daarom het liefst van alles een beetje :)

Mijn doel is om mensen blij te maken, hoe dan ook.

Nu lijkt het me ook super om met jou blij te maken, mail me snel op
hallo@giralph.com

“Mijn doel is om mensen blij te maken, hoe dan ook”

Waarom giralph?

Daarom, is ook een reden.

Support

Met heel veel mogelijkheden om contact op te nemen, staat service op nummer 1 bij Giralph.

Compleet

Je krijgt van mij altijd een compleet (digitaal) pakketje. Ook vind je er een kleurenschema, handleiding en een bedankje in.

Responsive

Alle sites die ik maak zijn volledig responsive. Dit houdt in dat ze op elk apparaat en overal goed te gebruiken zijn. Wel zo modern.

Goedkoop

Ik zorg altijd voor de beste kwaliteit, voor een hele lage prijs. Geen addertjes onder het gras.